Vi hjelper deg med å realisere ditt prosjekt

Ønsker du utvidelse av ditt hus, et nytt hus, en hytte ved sjøen eller på fjellet, så hjelper vi deg videre med alt fra a til å.

Planlegging

Planlegging er viktig. Sammen lager vi planen for gjennomføringen av prosjektet. Hvem skal gjøre hva i prosjektet. Eksempler på aktiviteter i denne fasen er planlegging av byggesøknad, lage beskrivelser, tidsplaner/gjennomføringplan, arbeide med tegninger og prosjektering.

GJennomføring

Når planen er klar for prosjektet, gjennomføres prosjektet med våre dyktige håndverkere. Vi har arbeidere innen fagområdene, murerarbeider, tømrerarbeider, trappesnekker, møbelsnekker, flisarbeider og malerarbeider. Prosjektet gjennomføres iht tegninger og spesifikasjon slik at prosjektet forløper slik man har blitt enige om.

Struktur og dokumentasjon

Når gjennomføringen er ferdigstilt, overleveres prosjektet til kunden og dokumentasjon på løsninger og gjennomføring overleveres til kunden. Man kan avtale at man får daglig bildemateriale fra prosjektet, slik at prosesser kan følges fra a til å.

Utforming av ditt prosjekt. Arkitekt ?

For å komme frem til de beste løsningene, kan det være lurt å få hjelp av en arkitekt til å finne løsninger og tegne opp prosjektet. Vi samarbeider med flere arkitekter og kan anbefale den løsningen som passer best i forhold til ditt prosjekt. Har du allerede en arkitekt som har tegnet ditt prosjekt, kan vi sørge for gjennomføringen av prosjektet.

Leverandører

Ved gjennomføring av prosjektet, er det viktig med gode leverandører. Vi har valgt Optimera som vår hovedleverandør. For deg som kunde betyr det at du har tilgang til et stort antall av produsenter med riktig kvalitet og godkjente produkter. Vi har med Optimera distribusjon i hele landet og kan dermed gjennomføre prosjekter i alle deler av landet.

Se hva vi har gjort!

Vi har gjennomført flere hundre prosjekter i løpet av de 15 årene vi har holdt på med dette. Det hadde vært fint å vise alle prosjektene vi har gjennomført, men ville du nok ikke være interessert i å bla igjennom. Vi har derfor plukket ut et utvalg av prosjekter som vi mener viser hva vi kan og hvilke kvalitet leverer.

Ta en kikk

Trapp
effektive

Det skal være lett å jobbe med oss. Du skal oppleve at vi er effektive og får jobben gjort. Det viktige er god planlegging før gjennomføring. Da får vi til effektiv gjennomføring.

innovative

Ved hjelp av solide og fremtidsrettede leverandører kan vi tilby innovative løsninger til deg. Norge ligger langt fremme på energivennlige løsninger som er tilpasset vårt klima i nord. Ønsker du en moderne og fremtidsrettet bolig eller hytte, har vi tilgang til mange løsninger via våre samarbeidspartnere. Ettersom vi har utført slike prosjekter tidligere, kan vi komme med nyttige råd til deg som skal gjøre dette kanskje første gangen.

kommunikasjon

Kommunikasjon både før gjennomføring og underveis er viktig for et godt resultat. Først og fremst for at vi skal få avklart eksakt hva du ønsker, men også for at vi en så effektiv gjennomføring som mulig. Vi er tilgjengelig for deg som kunde og du vil oppleve at vi er tilstede i gjennomføringen av ditt prosjekt.